Hoe maak je Sole
Hoe maak je Sole
“De meeste mensen zijn structureel uitgedroogd en gedemineraliseerd, dan kan water drinken en het juiste zout gebruiken al een hele verbetering betekenen.”
Hoe maak je Sole
Een glazen fles vullen met 1/3 Keltisch zeezout en 2/3 water.
Hoe te drinken?
Giet èèn theelepel sole in een glas water, en drink het op.
Luister naar je lichaam en neem op verzoek sole.
Wij drinken gemiddeld 1 tot 4 glazen sole per dag.
Is er een maximum wat je aan Keltisch zout (sole) kan innemen?
Ja. Totdat je zo een dorst krijgt dat je alleen nog maar water drinkt. Je lichaam streeft dan naar verdunning van het overtollige zout. Je lichaam geeft zelf aan wanneer je te veel zout hebt ingenomen. Hetzelfde met vet, bij een teveel word je misselijk. Je lichaam heeft een natuurlijke rem met echte voedingsstoffen, maar met ‘vullingsstoffen’ (koolhydraten) niet. Dat is het verschil tussen voeding en vulling.
Waarom, Keltisch Zeezout?
De regulieren zouten zoals keuken zout, tafel zout en zeezout zijn bewerkte zouten. Het enige goede onbewerkte zout is: Keltisch Zeezout. Al het andere zout vermijden.
Keltisch Zeezout is heel gezond omdat er heel veel spoor elementen en mineralen in zitten vanuit de zee.
Helpt ook bij het fitter voelen omdat het ontstekingen in het lichaam, mond en keel, remt en hersteld.
Normaal regulier zout zoals keuken zout / tafel zout en zeezout onttrekken mineralen uit je lichaam, maar Keltisch zeezout vult juist de mineralen in je lichaam aan.
Zeezout is geen Keltisch zeezout.
Lees hier het belangrijke artikel over Keltisch Zeezout.
“Handig is een schenktuit of schenkdop op de fles sole te zetten om het makkelijk te kunnen doseren.”
Luke 14:34 Salt is good: but if the salt have lost his savour, wherewith shall it be seasoned?
Colossians 4:6 Let your speech be alway with grace, seasoned with salt, that ye may know how ye ought to answer every man.
James 3:12 Can the fig tree, my brethren, bear olive berries? either a vine, figs? so can no fountain both yield salt water and fresh.
Job 6:6 Can that which is unsavoury be eaten without salt? or is there any taste in the white of an egg?
King James Bible 1611 ministries Nederland
www.kingjamesbible1611.nl