Het probleem van de echte Bijbelversie ONTHULT downloads

Documentaires

Belangrijke kerkgeschiedenis en documentaires over de Bijbel

‘Het probleem van de echte Bijbelversie ONTHULT!’

Er is een samenzwering geweest binnen het Jezuïeten / katholieke systeem om de King James Bijbel omver te werpen met honderden corrupte tegenhangers, vervalste “nieuwe” versies van de Bijbel.

Deze documentaires bewijzen dit punt, en behandelen ook waarom de vernietiging van de Bijbel noodzakelijk is om één wereld religieus systeem en regering te kunnen toepassen.

Klik hier om de documentaires te bekijken

Documenten

NIV / TNIV staat voor New International Version en is een broer en voorbeeld van de Nederlandse NBV en NBV21 wat staat voor Nieuwe Bijbel Vertaling. Heel veel verdraaingen en weglatingen komen overeen omdat er gebruik is gemaakt van dezelfde gemeenschappelijke tekst van de UBS (United Bible society) waar ook Royal Jongbloed en Het Nederlands Bijbel Genootschap gebruik van maken. Je kunt je afvragen of er überhaupt vertaald is bij het maken van de NBV / NBV21, of dat de vertalers alleen maar hebben overgeschreven naar het Nederlands vanuit de NIV / TNIV. Vergelijk maar eens met de folder hieronder ‘Bijbel versies vergeleken’, de NBV21 met de TNIV / NIV, en uiteraard de KJV 1611, je zult zien dat bijna alle vertaalkeuzes van de NBV / NBV21 overeenkomen met de NIV / TNIV.

Bijbel versies vergeleken

Bible versions comparison accordion style fold

Bijbelversies citaten

Bible versions quotes accordion style fold

TNIV/NIV Perversions – Perversies

TNIV/NIV Perversions - Perversies

NIV – TNIV additions / toevoegingen

NIV - TNIV additions

Studie over weglatingen, veranderingen en de redenen van de corruptie in moderne bijbel versies. NIV Omissions.

NIV Omissions

Basis, Geschiedenis, Dispensaties,

Manuscripten Bewijs en Eindtijd Chart / Kaart.

Groot formaat kaart met een Bijbels overzicht van hoe alles begon, een verloop van de kerk en de Bijbels en een Bijbelse blik op de toekomst.

Chart – Basic History, Dispensations, Manuscript Evidence and End Times.

Basis, Geschiedenis, Dispensaties, Manuscripten Bewijs en Eindtijd Kaart / Chart - Marco Kok kingjamesbible.nl (A2) NL - Full JPG NQ

Het probleem van de echte bijbelversie ONTHULT Downloads