Kokosolie koud geperst – raw – extra virgin
Ontdek de vele mogelijkheden en genezingswijzes van Kokosolie

Kokosolie
koud geperst – raw – extra virgin

Kokos olie, Raw extra virgin - Ontdek de vele mogelijkheden en genezingswijzes van Kokosolie

Klik op de afbeelding voor het boekje in PDF,

of lees de platte tekst hieronder.


Kokosolie
koud geperst – raw – extra virgin

Kokos olie, Raw extra virgin - Ontdek de vele mogelijkheden en genezingswijzes van Kokosolie

Ontdek de vele mogelijkheden
en genezingswijzes van Kokosolie

Gezondheid en Gezin series
King James Bible 1611 ministries Nederland


Kokosolie

Je kunt kokosolie op je huid doen, in je haar, als massage, als verzorging voor baby billetjes, voor inwendige en uitwendige genezing toepassen, je kunt in kokosolie bakken, voor tanden poetsen gebruiken, als natuurlijke zonnebrand etc. het is goed voor heel veel doeleinden, kokosolie blijft niet plakkerig en je kunt er gerust van gebruiken.

Goed voor de reiniging en herstel van onderliggende ziektes en klachten

Zie voor meer info het boek: ‘De genezing van artritis’ van Dr. Bruce Fife, en zijn andere boeken over kokosolie.

Kokosolie heeft een natuurlijke desinfecterende werking

kokosolie reinigt het lichaam van binnenuit en dood slechte bacteriën of ruimt ontstekingen op.

1 theelepel tot en met 1 eetlepel per dag doorslikken voor inwendige reiniging. Op gevoel.

Je kunt ook een zware ‘ontgifting kuur’ doen van 3-4 eetlepels doorslikken per dag, maar dit moet je durven en willen.

Deze kuur duurt tussen de 1 tot 8 weken, verschild per persoon.

Je kunt stoppen met de kuur wanneer je geen ontgifting reacties meer hebt (zoals diaree, hoofdpijn, tintelende gewrichten, vermoeidheid en andere ontgifting verschijnselen)

Zie het boek, ‘De genezing van artritis’ van Dr. Bruce Fife.

Wij zijn hier erg positief over nadat wij dit 8 weken hebben gedaan in de winter van 2022.

Kokosolie geneest tandbederf

Heel goed voor mondspoelingen omdat veel problemen en infecties via tandbederf in de mond in het lichaam binnen-dringen. Zie voor meer info het boek: ‘De genezing van artritis’ van Dr. Bruce Fife.

Mond spoeling / oil pulling is een hulpmiddel dat je totale gezondheid verbetert, je immuunsysteem versterkt, infecties bestrijdt, de opname van voedingsstoffen en de samenstelling van je bloed verbetert en zo ziekten kan voorkomen.

Oil pulling geeft je een frissere adem, wittere tanden en gezond tandvlees en biedt je een oplossing voor een groot aantal chronische ziekten in combinatie met de inwendige kuur van hierboven beschreven.

(Uiteraard zal je ook gezond moeten eten en drinken om gezond te mogen worden en te mogen blijven, zonder een gezond eet en drinkpatroon heeft het geen nut).

2x per dag een mondspoeling van 15 min.

S’morgens en s’avonds voor het slapen gaan.

Een halve eetlepel kokosolie met kracht door de mond spoelen. (Ook een goede training voor je gezichtsspieren) (na de mondspoeling de kokosolie uitspugen en niet doorslikken omdat deze nu bevuild is met bacteriën uit je mond)

Als je last hebt van tandbederf dan 3x per dag 15 min. mondspoelen. Bij voorkeur voor de maaltijd, maar daarna kan ook.

(p.s. niet de kokosolie door de gootsteen spugen, anders raakt deze verstopt.)

Tanden poetsen met Kokosolie

Tanden poetsen met Kokosolie is heel goed voor de tanden. Hersteld tandbederf.

(Normale tandpasta is heel ongezond en op de lange duur heel slecht voor je gebit, zorgt voor afbrokkelen van je tanden en de tanden gaan dood, komt met name door fluoride) Reguliere tandpasta is heel ongezond.

Tandenborstel met zachte haren, zacht voor het tandvlees, want het is heel belangrijk dat je zacht tot gemiddeld poetst zodat het tandvlees niet terug trekt.

Als je te lomp je tanden poetst met een tandenborstel met hele harde haren dan trekt het tandvlees omhoog en komen de tanden te veel blood te liggen en daarmee word de deur naar infecties en ontstekingen geopend.

Wat ook fijn is is dat kinderen de kokosolie gewoon door kunnen slikken tijdens het tandenpoetsen omdat het gewoon eten is, wat bij normale regulieren tandpasta niet mag en gevaarlijk is.

Handig is om een zaklamp te gebruiken tijdens het tandenpoetsen van kinderen, zo kan je goed zien of het tandplak overal weg is.

Hele kleine kinderen kan je ook fijn op een zacht kleed op hun rug leggen tijdens het tandenpoetsen, zo liggen ze heel stil en kan je veel gecontroleerder de tandenpoetsen als wanneer ze staan en erg bewegelijk zijn.

Poets 3 a 4 keer per dag na iedere maaltijd zodat er geen tandplak kan ontstaan. Sla dit niet over.

Pas op dat je gevoelige plekjes aan het tandvlees zachter poetst. Als het zeer doet misschien een keer overslaan totdat het tandvlees weer tot rust is gekomen.

100% natural teeth whitening, ‘activated organic charcoal’

Als je je tanden witter wil maken poets dan af en toe eens met 100% natural teeth whitening van ‘activated organic charcoal’.

Maak je tandenborstel nat en doe een beetje van de zwarte poeder op een schaaltje en dip de tanden-borstel er in, poets dan je tanden hiermee.

Niet te lang en niet te vaak hiermee poetsen, anders schuur je je tandvlees kapot, 1 of 2 keer in de maand is voldoende.

Goede kwaliteit kokosolie is belangrijk

Koop een goed merk kokosolie. De goedkope merken zijn vaak bewerkt, ontgeurt, onthard, verhit onder hoge temperaturen etc. En soms zijn goedkope merken zelfs gemaakt van beschimmelde kokos.

Wij gebruiken een bio merk, extra virgin, of soms ook de kokosolie van Aman Prana maar die is wel 35% duurder maar erg mooi van kwaliteit.

Voordat je de pot koopt kijk altijd even door het glas aan de onderkant van de pot of de kokosolie helder wit van kleur is.

Koop alleen uit een glazen pot.

Borstvoeding

Kokosolie is goed om in te nemen tijdens het in verwachting zijn van een kind en ook tijdens het borstvoeding geven omdat het een belangrijk onderdeel bevat van moedermelk, de middellange ketenvetzuren, met name laurinezuur.

Laurinezuur is het belangrijkste verzadigde vet dat in kokosolie wordt aangetroffen. Daarom goed om te nemen tijdens het borstvoeding geven of al maanden daarvoor te beginnen met nemen, bijvoorbeeld, op gevoel, 1 kleine theelepel per dag is een mooi hoeveelheid.

Kokosolie helpt tegen spruw, doe een aantal keer per dag een beetje in het mondje van de baby en op de tepel van de moeder als jullie hier last van hebben.

Kokosolie helpt ook tegen tepel kloven, na elke voedingsbuurt een beetje er op doen als je kloven hebt.

Kokosolie helpt om wondjes sneller te genezen.

Gezonde snack

Biologische kokoschips (kokosschaafsel)

Kokoschips is puur en alleen zongedroogd vruchtvlees van de kokosnoot en een gezonde snack.

Natuurlijke zonnebrand

Kokosolie is een natuurlijke zonnebrand wanneer je zelf al voldoende in de zon bent geweest.

Kokosolie is ook een fijne aftersun.

Verkoudheid griep, of last van je keel etc.?

Neem s’morgens, s’middags, s’avonds en voor het slapen gaan, een kleine theelepel Kokosolie.

Last van je keel, doe een mondspoeling met kokosolie.

Snurken

Door mondspoelingen te doen met kokosolie train je jou wangen en mond en daardoor verminder je snurken.

Mini Fitness Trampoline

Heel goed om je doorbloeding op gang te helpen. Dit helpt om afvalstoffen in het lijf op te ruimen. (Goed om dan een eetlepel kokosolie te nemen om afvalstoffen op te ruimen)

Elke dag een poosje trampoline springen is heel gezond.

Ongeveer 5 min. tot en met 30 min. springen afhankelijk van hoe fit je bent, je kunt de duur van het springen langzaam opbouwen en je hoeft niet hard te springen om het gewenste resultaat te bereiken. Vooral goed voor mensen welke lichaamsklachten hebben, of oud zijn en of weinig lichaamsbeweging hebben. Ook handig voor vrouwen na de bevalling om de blaas en rug te trainen.

Zie ook het boek: De genezing van artritis’ van Dr. Bruce Fife en zijn andere boeken over kokosolie. Veel van zijn boeken zijn ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Veel plezier met de voordelen van Kokosolie

Gezondheid en Gezin series

King James Bible 1611 ministries Nederland

www.kingjamesbible1611.nl